Caner Erkin için sürpriz Galatasaray iddiası!

Fatih Karagümrük ile yollarını ayıran Süper Lig'in asist kralı Caner Erkin'in yıllar sonra Galatasaray'a dönebileceği iddia ediliyor.

Caner Erkin için sürpriz Galatasaray iddiası!
07 Aralık 2022 - 10:20
Fatih Karagümrük ile yolları ayrılan Caner Erkin'in yeni durağı merak edilirken sürpriz gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Caner Erkin, kariyerine başladığı Manisaspor sonrasında Türkiye'de sadece İstanbul kulüplerinde forma giydi. Manisaspor sonrası Türkiye kariyerinde Erkin; Galatasaray , Fenerbahçe, Beşiktaş ve Karagümrük formalarını terletti.  Tecrübeli oyuncunun kariyerine yine İstanbul'da devam etmesi bekleniyor.

Fanatik'in haberine göre Caner Erkin, Türkiye'de Manisaspor'dan sonra forma giydiği ilk takım olan Galatasaray'a dönmeye hazırlanıyor. 2007'de Manisaspor'dan Rus ekibi CSKA Moskova'ya transfer olan Erkin, 2009-10 sezonunda kiralık olarak Galatasaray forması giymişti. Son gelişmeler sonrası Caner Erkin'in 12 yıl sonra Galatasaray'a dönmeye çok yakın olduğu öğrenildi. 

Ya Caner Erkin ya da Rıdvan Yılmaz

Ara transferde birçok mevkiyi güçlendirmek üzere kolları sıvayan, özellikle de yerli transferine ağırlık veren Galatasaray'ın sol bek planı ortaya çıktı. Patrick van Aanholt'la yolları ayırmaya hazırlanan, Emre Taşdemir'in de sık sık sakatlanması sebebiyle bu bölgeye Kazımcan dışında bir alternatif arayan Sarı- Kırmızılılar, iki isim üzerinde yoğunlaştı. Bunlardan biri, Beşiktaş'ın eski oyuncusu Rıdvan Yılmaz.

Galatasaray Yönetimi, Rangers forması giyen, ancak istediği süreyi alamayan 21 yaşındaki futbolcuyu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak üzere harekete geçti. Sarı-Kırmızılı yetkililerin, Rıdvan'ın menajerinden olumlu geri dönüş aldığı, Rangers'a da önümüzdeki günlerde bir teklif yapılacağı öğrenildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum