Caner Erkin: "Seriye bağlamalıyız"

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Caner Erkin ve yeni transfer Orkan Çınar kulübün dergisine önemli açıklamalarda bulundu. 

Caner Erkin: "Seriye bağlamalıyız"
03 Eylül 2017 - 17:54

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Caner Erkin ve Beşiktaş'ın yeni transferi Orkan Çınar, Beşiktaş Kulübü'nün eylül ayı dergisine konuştu. Caner Erkin, ligdeki şampiyonluğun seriye bağlanması gerektiğinin önemine vurgu yaparken, Şampiyonlar Ligi'nde de başarılı olacaklarına inandıklarını kaydetti. Caner Erkin ve Orkan Çınar'ın açıklamalarının satır başları şu şekilde:

Caner Erkin, şampiyonluk serisinin önemli olduğunu belirterek "İki sene üst üste şampiyonluk elbette önemli ama yetmez. Biz her sene şampiyonluğa oynamalı ve üç, dört, beş, altı diyerek seriye bağlamalıyız." sözlerini kullandı.

Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olacaklarını söyleyen Caner, sakatlığı hakkında da açıklamalar yaptı: "Bu kulvarda gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz. Şampiyonlar Ligi'nden elenirsek, UEFA Avrupa Ligi'nde yolumuza devam edeceğiz. Açıkçası ben Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynayıp, kırılıp geri dönmek yerine, sonuna kadar gidip UEFA Avrupa Ligi kupasını kaldırmayı tercih ederim. Çok ciddi bir sakatlık geçirsem de güçlü bir yapım var maşallah. Elimden geldiği kadar güçlü dönmeye çalıştım ve üstüne koyarak devam edeceğim, göreceksiniz"

Bu sezon Beşiktaş'a Gaziantespor'dan transfer olan Orkan Çınar da "Beşiktaş'ın içine girince ne kadar büyük bir kulüp, büyük bir camia olduğunu daha iyi anlıyorsun. Daha önce Vodafone Park'ta rakip olarak oynamıştım ve inanın Beşiktaş'a karşı oynamak çok zor. Eğer rakipseniz, taraftarın o baskısı sizi öyle bir yıldırıyor ki, hele ilk 15 dakika felaket oluyor. Neyse ki artık bu formayı giyerek gururla o taraftarın mutluluğu için çalışacağım." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum