Canlı yayında Galatasaray için mesaj

AC Milan'da forma giyen Hakan Çalhanoğlu, geleceği, transferi, Galatasaray ve milli takım ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Canlı yayında Galatasaray için mesaj
03 Ağustos 2020 - 17:19 - Güncelleme: 03 Ağustos 2020 - 19:52
AC Milan forması giyen milli oyuncumuz Hakan Çalhanoğlu, TRT Spor'a özel açıklamalarda bulunurken, Galatasaray taraftarına da bir mesaj gönderdi.

Pandeminin ardından gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Hakan Çalhanoğlu, geleceği hakkında da ipuçları verirken dikkat çeken ifadeler kullandı.

Milli oyuncumuz AC Milan ile yeni sözleşme konusunda görüştüklerini dile getirirken 'Milan ile sözleşme konusunda görüşmeler oldu ama bilgi veremem. Ben futboluma odaklanıyorum, top menajerimde' dedi.
 

Çalhanoğlu'ndan Galatasaray taraftarına mesaj

Galatasaray ile ilgili soruya da kısa bir yanıt veren Çalhanoğlu, sarı-kırmızılı taraftarlara 'Bir gün buluşacağız' mesajı gönderdi.

Milli takımdaki durumunun sorulması üzerine kısa bir değerlendirme yapan Hakan, 'Fatih Terim beni ilk Milli Takım'a alan kişi bana hep güvendi ve oynattı. Ama Şenol Güneş birkaç maç oynatmadı, kırgınım. Ben Milan'ın 10 numarasıyım. Milan'da banko oynayan bir oyuncuyu yedek bırakamazsınız. A Milli Takım'da da Milan'daki gibi etkili olmak istiyorum, bana orada Milan'daki sorumluluğun verilmesi gerekiyor. Kalitemle, Milli takımda 10 numara oynayacak olan banko oyuncuyum' ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum