Çebi'den Burak Yılmaz itirafı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, kulübün mali yapısı, transferle ve Burak Yılmaz tercihi hakkında açıklamalarda bulundu.

Çebi'den Burak Yılmaz itirafı
23 Kasım 2023 - 00:13
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beyaz TV ekranlarında gündemdeki konularla ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Ahmet Nur Çebi, mali anlamda yeni yönetime iyi bir Beşiktaş bıraktığını söylerken, Burak Yılmaz tercihinde de hata yaptığını dile getirdi.

Kulübün finansal yapısı hakkında konuşan Çebi, ''Ben emeğin ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Çalışanlarımızın aileleri ekmek bekliyor. Onların helalliğini almamız gerekiyor. Bundan sonra gelecek olanlar da bunu yapacaktır. Mali anlamda çok iyi oturtulmuş bir Beşiktaş bırakacağım. Aldığımda böyle değildi. 13.5 milyon Euro'yu 3 günde bularak, 6 aylık ödemeleri ödeyerek, UEFA'dan temiz kağıdı aldık zamanında. Şimdi bırakacağımız yerde geriden bir borç olmadığı gibi birkaç ay önlerini açık bulacak gelen kişiler'' dedi.

Şenol Güneş'in ardından Burak Yılmaz tercihinde hata yaptığını dile getiren Ahmet Nur Çebi, ''Burak Yılmaz konusunda hatalıyım, ona da zarar verdik. Aboubakar'ın ona sarılışını hatırladım, birbirlerine çok yakın olduklarını hatırladım ve ona bir şans verdim ama olmadı. Onun adına da kendi adıma da üzgünüm'' ifadelerini kullandı.

Transferlerle ilgili de konuşan Çebi, ''Transferde hata yaptığımızı düşünmüyorum. Rebic'in, Chamberlain'in geçmişi belli. Rıza Hoca'ya sordum, 'Amartey çok iyi futbolcu' dedi. Onana'nın iyi olup olmadığını görme şansımız olmadı, 102 dakika oynadı. Oynaması lazım, şans bulması lazım'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum