Çebi'den Vida ve transfer açıklaması geldi

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, transferlerle ilgili yapılan eleştirilere yanıt verirken, Domagoj Vida hakkında da konuştu.

Çebi'den Vida ve transfer açıklaması geldi
02 Ekim 2020 - 10:51
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, gündemdeki konular ve transfer söylentileriyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Milliyet'ten Bilal Meşe'ye konuşan Ahmet Nur Çebi, son günlerin konuşulan ismi Vida hakkında da dikkat çeken ifadeler kullandı.

Transfer eleştirilerine yanıt veren Çebi ''Tabii ki eleştiri olacaktır, ancak haksız eleştirilere, yalanlara ve bilinçli yapılan saldırılara artık isyan ediyorum. Efendim, neymiş biz transfer yapmıyormuşuz? Bu nasıl bir yalandır, iftiradır. Hocamız şu ana kadar kimi istediyse aldık. Örneğin N’Sakala, Welinton, Mensah, Josef, Gökhan Töre, Aboubakar, Montero ve Atakan’ı kadromuza kattık. Bunlar transfer değil mi?'' dedi.

Burak Yılmaz'ın gönderilmesini eleştirenlere de cevap veren Ahmet Nur Çebi ''Tutturmuşlar Burak Yılmaz diye... Tamam iyi golcü, ona lafımız yok. Artı gidenin arkasından konuşmak bana yakışmaz. Ancak Aboubakar’ın Burak’tan aşağı bir golcü olmadığını düşünüyorum. Şimdi soruyorum Aboubakar, Burak’tan kötü golcü mü Allah aşkına? Her yönüyle hazır bir Aboubakar, Burak’ı aratmaz, merak etmeyin. Konya maçının ikinci yarısında bunu gördük. N’Sakala’ya çok yükleniyorlar, ama Trabzonspor maçındaki performansını göz ardı ediyorlar'' şeklinde konuştu.

Domagoj Vida için dikkat çeken sözler

Ahmet Nur Çebi, Vida hakkında da dikkat çeken ifadeler kullanırken ''Efendim diyorlar ki Vida’nın morali bozuk! Niye? Güya benim indirimle ilgili konuşmalarımdan olumsuz etkileniyormuş. Ben bu kulübün başkanıyım, tabii ki ekonomiyi de düşünmek zorundayım. Sadece Vida’dan değil, tüm takımdan indirim istedik. Niye? Çünkü ödenemeyecek rakamlar var. Biz bunları ödeyemezsek, onlar mutsuz olurlar. Vida’nın aldığı ücret ortada. Profesyoneller bu tip konuşmalardan etkilenmezler, topunu oynarlar. Vida’ya bu rakamları ödemeyeceğimizi söyledim, hatta istiyorsa gidebileceğini ve kendisine kolaylık sağlayacağımızı belirttim. Ben başkanım her futbolcumla konuşma hakkım var'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum