Cengiz Ünder'e rakip geliyor! Roma, Mahrez'i bitiriyor

Mohammed Salah’ın ayrılmasının ardından orta sahanın kenarını Cengiz Ünder ile güçlendiren Roma, Riyad Mahrez’i de takıma kazandırmak üzere.

Cengiz Ünder'e rakip geliyor! Roma, Mahrez'i bitiriyor
30 Temmuz 2017 - 18:05 - Güncelleme: 30 Temmuz 2017 - 18:44

Yeni sportif direktörü Monchi ile önemli transfer hamleleri yapan Roma, Leicester City’den Riyad Mahrez’i de bitirmeye çok yaklaştı. 

Sky Sport İtalya’nın haberine göre başkent ekibinin 38 milyon Euro’luk teklifine Leicester 40 milyon Euro ile karşılık verirken, tarafların kısa sürede pürüzleri çözerek anlaşması bekleniyor. 

MASALIN KAHRAMANLARINDANDI

2015-2016 sezonunda tarihi sürprize imza atarak Premier Lig’de şampiyonluğa ulaşan Leicester’da en dikkat çekici isimlerden biri Riyad Mahrez olmuştu. Cezayirli yıldız, çıktığı 37 maçta 17 gol atıp 11 de asist yaparak yıldızını parlatmıştı. 


12. TRANSFER OLACAK

Monchi ile birlikte yeni bir çehre kazanan Roma, bu yaz tam 11 oyuncuyu transfer etti. Geçtiğimiz sezon kiralık olarak oynayan Federico Fazio, Mario Rui ve Juan Jesus’un bonservisini alan başkent ekibi; Aleksandar Kolarov, Maxime Gonalons, Gregoire Defrel, Hector Moreno, Lorenzo Pellegrini, Bruno Peres, Cengiz Ünder ve Rick Karsdorp’u kadrosuna katmıştı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum