Cengiz Ünder'in değeri uçuşa geçti

Transfermarkt adlı internet sitesi Cengiz Ünder'in piyasa değerini önemli bir artışla 27 milyon euro'dan 35 milyon euro'ya yükseltti.

Cengiz Ünder'in değeri uçuşa geçti
20 Aralık 2018 - 15:55 - Güncelleme: 21 Aralık 2018 - 00:00

Serie A'da AS Roma forması giyen milli futbolcumuz Cengiz Ünder, iki sezondur gösterdiği başarılı performansın ardından birden bire Avrupa'nın büyük kulüplerinin gözdesi haline geldi.

Başta Arsenal olmak üzere, Bayern Münih, Manchester City, Manchester United ve Tottenhom'ın kadrolarına katmak için uğraştığı belirtilen Cengiz Ünder için A Roma takımının 50 milyon euro bonservis bedeli istediği ifade ediliyordu.

Ancak bugün yıldız futbolcu için önemli bir gelişme yaşandı ve transfermarkt adlı internet sitesi Cengiz Ünder'in piyasa değerini önemli bir artışla 27 milyon euro'dan 35 milyon euro'ya yükseltti.

Başakşehir ve Altınordu pay alma hakkına sahip

Eğer Cengiz Roma'dan başka bir takıma transfer olursa Medipol Başakşehir İtalyan kulübüyle yaptığı anlaşmanın karşılığı olarak satıştan yüzde 20 pay alma hakkına sahip olacak.

Altınordu da FIFA Yetiştirme ve Dayanışma bedelleri üzerinden hak edişlerini alarak bir kez daha kazanacak.

Roma'da 56 maçta 13 gol

18 kez giydiği Türk Milli Takım formasıyla 4 gole imza atan Cengiz Ünder, 2016-2017 sezonu başında 13.4 milyon euro karşılığında Roma'ya transfer olmuştu. Cengiz Roma formasıyla çıktığı 56 resmi maçta 13 gol, 6 asistlik performans sergiledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum