Cengiz Ünder İstanbul'a geldi

Fenerbahçe'nin transferi için anlaşmaya vardığı milli oyuncu Cengiz Ünder İstanbul'a geldi.

Cengiz Ünder İstanbul'a geldi
12 Ağustos 2023 - 23:10
Fenerbahçe, Marsilya'dan Cengiz Ünder'in transferiyle ilgili ilk KAP açıklamasını yaptı. Fenerbahçe'nin görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdiği Cengiz Ünder de İstanbul'a geldi.

Fenerbahçe'den konuyla ilgili yapılan açıklamada ''Kulübümüzün, kendisi ve kulübü Olympique de Marseille ile prensipte anlaşmaya vardığını duyurduğu milli futbolcu Cengiz Ünder sağlık kontrolünden geçmek ve ileri transfer görüşmeleri için İstanbul’a geldi'' ifadeleri kullanıldı.

İstanbul'a gelmesinin ardından Cengiz Ünder kısa bir değerlendirme yaptı ve ''Türkiye’nin en büyük kulübüne geldim. Yıllar sonra Avrupa kariyerinden sonra tekrar Türkiye’ye dönmek benim için çok özel. Süper Lig’de ilk oynadığım maç Fenerbahçe’ye karşıydı. Şimdi Süper Lig’e tekrara döndüm, Fenerbahçe formasıyla sahaya çıkacağım. Kendimi çok heyecanlı ve gururlu hissediyorum. Türkiye’nin en büyük kulübüne geldim, çok mutluyum. Sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum. Elimden gelenin en iyisini vermeye çalışacağım, kimsenin şüphesi olmasın'' dedi.

Transfer süredince sık sık Edin Dzeko ile konuştuğunu söyleyen Ünder, ''Transfer sürecinde de Dzeko’yla sık sık konuşmuştuk. Sürekli ‘Ne zaman geliyorsun’ diye. Ben de biraz sabretmemiz gerektiğini söyledim. Sonunda bugün geldim, çok mutluyum. İyi hissediyorum. Roma’da da onunla çok güzel zamanlarımız geçti. Artık buradayız, birlikteyiz. Ben daha çok gol attıracağım, o da gol atacak. İkimiz birlikte aynı şeyleri yapacağız. Umarım en iyi şekilde bunu gerçekleştiririz'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum