Cengiz Ünder yine manşetlerde

Katipçıkta Cengiz'in, "Genoa'ya karşı zorlu ve önemli bir galibiyet elde ettik. Juventus'a karşı da iyi oynamak istiyoruz. Kendimi iyi hissediyorum, takım için daha önemli bir oyuncu hâline gelmek istiyorum." sözlerine yer verildi

Cengiz Ünder yine manşetlerde
22 Aralık 2018 - 16:15 - Güncelleme: 22 Aralık 2018 - 16:24

Bu gece Serie A'da oynanacak Juventus-AS Roma karşılaşması için Roma kulübü tarafından hazırlanan maç kitapçığının kapağında milli yıldızımız Cengiz Ünder yer aldı.

Juventus ve AS Roma'yı tanıtan bölümlerin yanı sıra Cengiz Ünder'in de sözlerine yer verilen kitapçıkta milli yıldızımız şu ifadeleri kullandı:

"Genoa'ya karşı zorlu ve önemli bir galibiyet elde ettik. Juventus'a karşı da iyi oynamak istiyoruz. Kendimi iyi hissediyorum, takım için daha önemli bir oyuncu hâline gelmek istiyorum."

Serie A'da şampiyonluğun en büyük favorisi olan, en yakın rakibi Napoli'nin 8 puan önünde lider durumda bulunan, Cristiano Ronaldo, Dybala, Mandzukic gibi yıldızlara sahip olan Juventus'a karşı, Cengiz'li AS Roma'nın sınavı TSİ 22:30'da başlayacak ve beIN Sports ekranlarından yayınlanacak.

Roma'da 56 maçta 13 gol

18 kez giydiği Türk Milli Takım formasıyla 4 gole imza atan Cengiz Ünder, 2016-2017 sezonu başında 13.4 milyon euro karşılığında Roma'ya transfer olmuştu. Cengiz Roma formasıyla çıktığı 56 resmi maçta 13 gol, 6 asistlik performans sergiledi.



YORUMLAR

  • 0 Yorum