Cenk Ergün'den Arda açıklaması

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, DG Sivasspor maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Cenk Ergün'den Arda açıklaması
26 Ağustos 2017 - 14:48

3-0’lık galibiyetin ardından kameraların karşısına geçen Cenk Ergün, Arda Turan ve transfer konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

“Bütünleştik”

Galatasaray’ın DG Sivasspor’u 3-0 mağlup ettiği maçın ardından konuşan Cenk Ergün, taraftar ile takımın bütünleştiğinin altını çizdi. Taraftarın itici bir güç olduğunu belirten Ergün, “Lige verilen aranın ardından umarım hem içeride hem dışarıda taraftarımızı yanımızda görürüz” diye konuşurken, “Böylesine net bir galibiyet almamız bizi çok sevindirdi” dedi.

Arda açıklaması

Asmoah ve Gibbs sorularına net bir cevap vermeyen Cenk Ergün, “Bizim transfer dönemimiz biraz daha uzun. Bu süre zarfında eksik olduğumuzu düşündüğümüz bölgeleri güçlendirmek istiyoruz. Birkaç transfer daha yapma olasılığımız var” diye konuştu. Arda Turan konusunda ise daha net konuşan Ergün, “Arda konusu tamamen kapanmadı” derken, yıldız futbolcu için transfer döneminin sonunu işaret etti.

Arda Turan, Barcelona Teknik Direktörü Ernesto Valverde tarafından bu akşamki Alaves maçının 18 kişilik kadrosuna alınmamıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum