Cenk Tosun formayı istiyor: 'Onlar da robot değil!'

Devre arasında Beşiktaş'a geri döneceği iddia edilen Cenk Tosun, Everton'un kulüp internet sitesine konuştu.

Cenk Tosun formayı istiyor: 'Onlar da robot değil!'
16 Kasım 2020 - 12:22 - Güncelleme: 16 Kasım 2020 - 12:53
Everton'da forma giyen milli oyuncu Cenk Tosun, kulübün resmi sitesine verdiği röportajda sakatlık sonrası geri dönüşünü değerlendirdi. İşte golcü futbolcunun Everton açıklamaları...

Benim için geri dönüş büyük bir fırsat olacak. Dominic Calvert-Lewin ve Richarlison harika işler yapıyor ama onlar da robot değil. Her maçta oynayamazlar.

'Yeni transfer gibi hissediyorum'

Everton'ın yeni transferi gibi hissediyorum. Daha önce yaptığım tüm hataları, tekrar etmeyeceğim. Artık farklıyım. Takıma daha çok yardım edebilmek için sıkı çalışıyorum ve daha iyi hazırlanıyorum.

Sahaya çıkma fırsatı bulduğumda o fırsatı değerlendirmek ve takıma katkı sağlamak istiyorum. Milli takımla oynadığım maçlar da benim için iyi olacak. 2 milli maçımız daha var ve fiziksel olarak iyileşibilmek için dakikalarımı iyi değerlendireceğim.

'7-8 ay oynamadıktan sonra kolay değil'

7-8 ay futbol oynayamadıktan sonra fiziksel olarak iyi olmak kolay değil. Eskiye dönmek için antrenmanlar yeterli değil. Maçta oynamak tamamen farklı. Sezon başlangıcında takımın yaptıkları ve yeni oyuncular beni çok etkiledi. Tottenham'a karşı oynadığımız maç harikaydı. Bu takıma adapte olmak için sabırsızım.

'Kısa süreli kötü giden bir periyot yaşadık'

Çok iyi başladık ve iyi sonuçlar aldık ancak sonrasında kısa süreli kötü giden bir periyot yaşadık. Richarlison ve Lucas Digne sakatlık ve cezalar nedeniyle bir süre kaybettik. Umuyorum milli ara dönüşünde hepimiz hazır olacağız.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum