Cenk Tosun için resmi açıklama! ''İstiyoruz''

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, transfer konularında çok önemli açıklamalar yaparken, eski oyuncuları Cenk Tosun'u yeniden Beşiktaş'ta görmekten mutluluk duyacaklarını dile getirdi.

Cenk Tosun için resmi açıklama! ''İstiyoruz''
13 Haziran 2020 - 17:15

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, beIN SPORTS canlı yayınına katıldı ve özellikle transfer, gelecek planlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş'ta görmek isteyeceği ismi de açıkladı; Cenk Tosun!

Uzun süredir gündemde yer alan Gökhan Gönül ve Caner Erkin konusuna da değinen Çebi, iki oyuncuyu da tutmak istediklerini ancak kalmazlarsa başka bir yol bulakacalarını dile getirdi.

Çebi: ''Cenk Tosun'u isterim''

Bonservisi Everton'da olan ancak mavi-beyazlı ekipte son dönemlerde pek şans bulamayan Cenk Tosun hakkında konuşan Çebi 'Cenk Tosun'u aldığımız koşullarda bir transfer, yüzlercesi olabilir. Cenk Tosun ile konuştuk, doğum günüydü, çok yaşlanmadan gel dedim, güldük. Gelsin, isterim ama bizdeki paraya' ifadelerini kullandı.

Gökhan ve Caner konusunda da kısa bir açıklama yapan Çebi, 'Gökhan Gönül ve Caner Erkin'in kalmasını istiyoruz ancak kalamazlarsa başımızın çaresine bakmak zorundayız. Sol bekte Caner var, kalırsa 2. adama gerek yok, Rıdvan ile beraber oynarsınız' dedi.

Transfer politikaları hakkında kısa bir yorum yapan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi 'Genç, bonservissiz ve bizde ucuz oynayıp, gittiği yerde yüksek oynayacak oyuncuları tercih edeceğiz. Bunu da scout ekibi yapacak. Orta sahada Fatih Aksoy, Sivas'ta Allah razı olsun iyi oynadı, geri alacağız onu. Elneny kalabilir. Biz Temmuz sonuna kadar oyuncularımızla kim kalacak, kim gidecek konusunu konuşmak istemedik. Koronavirüsün bizi çok etkilediğini ve yardım istediğimizi söyledik. Durum vahim, bunu sizinle de paylaşmak zorundayız dedik. Bunu söyledik' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum