Cenk Tosun transferinde Niasse engeli

Cenk Tosun'un Crystal Palace'a transferi konusunda önemli bir gelişme yaşandı. Bonservisi Everton'da olan Oumar Niasse'nin Palace'e transferinin gündeme gelmesi, Cenk Tosun transferinin bekletilmesine neden oldu.

Cenk Tosun transferinde Niasse engeli
31 Ağustos 2017 - 15:18 - Güncelleme: 31 Ağustos 2017 - 16:48

Cenk Tosun'un Crystal Palace'a transferi konusunda önemli bir gelişme yaşandı. Bonservisi Everton'da olan Oumar Niasse'nin Palace'e transferinin gündeme gelmesi, Cenk Tosun transferinin bekletilmesine neden oldu. 27 yaşındaki Cenk Tosun'un İngiltere'ye transferine kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak Crystal Palace, İngiltere deneyimi olan Oumar Niasse transferini de gündeme alınca Tosun transferi beklemeye alındı.

Oumar Niasse'ye bağlı

Everton ve Crystal Palace'ın anlaşması halinde söz Oumar Niasse'de olacak. Niasse'nin İngiltere'de bir sezon daha kalabilmek için küme düşmesine kesin gözüyle bakılan Crystal Palace'a gitmeyi kabul edeceği iddia ediliyor. Geçmişte Akhisar Belediyespor forması da giyen yıldız golcü, Türkiye'ye dönmek yerine bir sene daha İngiltere'de oynamak istiyor.

Şuan Hull City'de kiralık oynayan Oumar Niasse, Lokomotif Moskova'dan Everton'a 18 milyon euro bonservis bedeli ile transfer olmuştu. Golcü oyuncunun Everton'da beklenen formu yakalayamaması sonrasında, geçen sezon devre arasında Hull City'nin yolunu tutmuştu. 

Bu yaz Fenerbahçe'ye transferi gündeme gelen Niasse, Türkiye'ye gelmek için biraz daha bekleme kararı almıştı. Golcü oyuncuya İngiltere'den teklif gelmesi, tüm planları değiştirdi. Eğer yıldız oyuncu Crystal Palace'a transfer olursa Cenk Tosun transferi gerçekleşmeyecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum