Chelsea Cengiz Ünder'i resmen istedi

Premier Lig devinin Medipol Başakşehir Kulübü’ne genç futbolcunun bonsercisi için net 7.5 milyon Euro önerdiği iddia edildi. 12 milyon Euro bonservis bedeli isteyen Başakşehir ise teklifi reddetti.

Chelsea Cengiz Ünder'i resmen istedi
24 Haziran 2017 - 15:07

Spor Toto Süper Lig’de geçen sezonun en büyük çıkış yapan oyuncuları arasında bulunan Cengiz Ünder, Avrupa kulüplerinin transfer gündeminden düşmüyor. Cengiz Ünder’in son talibi ise Premier Lig devi Chelsea oldu!

TFF 1. Lig’de mücadele eden İzmir temsilcisi Altınordu’nun altyapısında yetişen ve geçen sezonun başında Medipol Başakşehir’e transfer olan 19 yaşındaki futbolcu, turuncu-lacivertli forma altında sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

TEKLİFLERİN ARDI ARKASI KESİLMİYOR

Daha önce, yine Premier Lig’den Tottenham, Fransa’dan Lille ve Almanya’dan Freiburg kulüplerinin transferi konusunda nabız yokladığı Cengiz Ünder için Chelsea temsilcilerinin resmi teklifle geldiği öne sürüldü.

Premier Lig’de Antonio Conte yönetiminde geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Chelsea, Cengiz Ünder’in bonservisi için Medipol Başakşehir’e  7.5 milyon Euro teklif etti. Turuncu-lacivertli yönetim ise 12 milyon Euro istediği milli futbolcuya yapılan bu teklifi geri çevirdi.

ALTINORDU DA YÜZDE ALACAK

Premier Lig ekibinin teklifini 8 milyon Euro’ya kadar yükseltebileceği, transferle ilgili son kararı Medipol Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ’ın vereceği öğrenildi. Transferin gerçekleşmesi halinde, Cengiz Ünder’in altyapısından yetiştiği Altınordu Kulübü, bonservis bedelinden yüzde 30 pay alacak.

Cengiz Ünder geçen sezon 43 resmi maça çıktığı Medipol Başakşehir forması ile 9 gol atarken 8 de asist yaptı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum