Chelsea - Liverpool muhtemel 11'ler

İngiltere FA Cup final maçında Chelsea ile Liverpool kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Chelsea - Liverpool muhtemel 11'ler
14 Mayıs 2022 - 00:01
İngiltere FA Cup finalinde Chelsea ile Liverpool karşı karşıya gelecek. Wembley'de oynanacak mücadele saat 18:45'te başlayacak ve Tivibu Spor'dan naklen yayınlanacak.

Chelsea - Liverpool Muhtemel 11'ler

Chelsea: Mendy, Azpilicueta, Silva, Rüdiger, James, Alonso, Loftus-Cheek, Jorginho, Mount, Pulisic, Lukaku

Liverpool: Alisson, Arnold, Matip, Dijk, Robertson, Keita, Henderson, Thiago, Salah, Diaz, Mane

Elinde kalan tek kulvar

Sezona çok iyi başlayan ve bir süre ligde liderlik koltuğunda oturan Chelsea, Abramovich'in satış sürecinin ardından ciddi bir çöküş dönemine girdi. Önce Premier League'de zirve yarışından kopan Londra ekibi, son şampiyon olarak yer aldığı Şampiyonlar Ligi'nde ise Real Madrid'e elenmekten kurtulamadı. Ancak yine de önlerinde tek maçlık bir final var ve böyle bir sezonu da kupayla tamamlayabilirler.

Hepsinde finalde ama...

Şampiyonluk yarışında şansını son haftalara kadar taşıyan Liverpool, Şampiyonlar Ligi'nde de finale kadar yükselmeyi başardı. FA Cup'ta kupaya bir maç uzaktalar. Ancak hepsinden eli boş ayrılma ihtimalleri de bulunuyor. Chelsea'yi devirmeleri halinde ilk sınavı başarıyla vermiş olacaklar.

Liverpool 4-2 önde

Liverpool ile Chelsea arasında oynanan son 10 maçın 4'ü berabere sonuçlandı. Merseyside ekibi 4 mücadeleyi kazanırken Chelsea 2 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum