Chelsea-Villarreal muhtemel 11'ler

Chelsea ile Villarreal, UEFA Süper Kupa final maçında kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Chelsea-Villarreal muhtemel 11'ler
11 Ağustos 2021 - 00:40 - Güncelleme: 11 Ağustos 2021 - 01:52
Chelsea ile Villarreal, UEFA Süper Kupa final maçında karşı karşıya gelecek.

Kuzey İrlanda'da Windsow Park Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı saat 22:00'den itibaren EXXEN'den naklen yayınlanacak. Mücadeleyi Rus hakem Sergei Karasev yönetecek.

Muhtemel 11'ler

Chelsea: Mendy, Azpilicueta, Zouma, Rüdiger, Hudson-Odoi, Kovacic, Kante, Alonso, Ziyech, Werner, Havertz

Villarreal: Asenjo, Gaspar, Foyth, Albiol, Pedraza, Yeremy, Morlanes, Trigueros, Dia, Moreno Alcacer

Favori değildi ama...

Şampiyonlar Ligi'ni kazanarak bu finalde yer alan Chelsea, favori olmamasına karşın Manchester City'i devirmeyi başarmıştı. Kai Havertz ile mutlu sona ulaşan Londra ekibinde kadroda ciddi değişimler yaşandı. Thomas Tuchel önderliğinde ve geçen sezonki aynı kadro, sistemle Villarreal karşısına çıkacaklar.

4 zafere rağmen bu kupaya hasret

UEFA Avrupa Ligi'ni Manchester United'ı penaltılarda devirerek kazanan Villarreal, kadroya önemli takviyeler yaptı. Juan Foyth ve Boulaye Dia gibi isimleri kadrosuna katan Villarreal'in en önemli kozlarından biri de şüphesiz Unai Emery. Ancak 4 kez ile UEFA Avrupa Ligi'ni en çok kazanan teknik direktör unvanına sahip olan Emery, henüz Süper Kupa sevinci yaşamadı.

Manchester City önde

Manchester City ile Chelsea arasında oynanan 10 maçın 1'si berabere bitti. Guardiola'nın öğrencileri 5 kez sahadan galibiyetle ayrılırken Chelsea ise 4 mücadeleyi kazandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum