City Liverpool'a acımadı

Premier Lig'in dördüncü hafta maçında Liverpool'u konuk eden Manchester City, rakibini 5-0'la geçti. Klopp kariyerinin en ağır yenilgisini aldı.

City Liverpool'a acımadı
09 Eylül 2017 - 16:19 - Güncelleme: 09 Eylül 2017 - 20:23

Liverpool'u hezimete uğratan golleri Sergio Agüero, Gabriel Jesus(2) ve Leroy Sane(2)'den geldi. 

City iyi başladı

Premier Lig’in 4.haftasında evinde Liverpool’u konuk eden Manchester City, maçın ilk devresine rakibinden daha iyi başlayan taraf oldu. İlk dakikadan itibaren zorlu rakibine ev sahibi avantajını hissettiren City, pozisyonlar yakalamaya başladı. Hemen her istatistikte rakibinden daha iyi olan ev sahibi, golü bulmakta da gecikmedi. 25.dakikada Kevin De Bruyne’un asistini gole çeviren Arjantinli süper yıldız Sergio Agüero, takımını 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra orta sahaların rahat geçilmeye başladığı oyunda iki ekip de rahatlıkla pozisyonlar bulmaya başladı. Firmino ve Gabriel Jesus ile karşılıklı iki net gol pozisyonundan yararlanamayan iki takım, soyunma odasına 1-0’lık ev sahibi üstünlüğü ile gittiler. Konuk Liverpool’da Sadio Mane, 37.dakikada doğrudan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Güle oynaya

Maçın ikinci devresine de iyi başlayan taraf ev sahibi Manchester City oldu. Liverpool'da yeni transfer Alex-Oxlade Chamberlain ilk kez süre aldı. İki farklı skorun rahatlığı ile rakibini sürklase eden City, üçüncü golü Gabriel Jesus ile buldu. 53'te Agüero'nun pasını iyi değerlendiren Jesus, skoru 3-0' getirdi. Bu golden sonra daha da rahatlayan ev sahibi ekip, iki net pozisyondan ardı ardına yararlanamadı. 77.dakikada yeni transfer Benjamin Mendy'nin asistinde golü bulan Leroy Sane farkı önce dörde ardından beşe çıkartarak skoru belirledi. City bu galibiyetle puanını 10'a çıkartırken, Liverpool 7 puanda kaldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum