City mutsuz Guardiola mutsuz..

Premier Lig'in 9

City mutsuz Guardiola mutsuz..
23 Ekim 2016 - 09:00

Premier Lig'in 9. haftasında Manchester City, evinde Southampton ile berabere kaldı ve ligdeki galibiyet orucunu üç maça çıkardı.

Premier Lig'in dev takımı Manchester City, 9. hafta maçında Southampton ile Etihad'da kozlarını paylaştı.

Bu maçtan önce ligde son iki maçından yalnızca 1 puan çıkarabilen ve hafta arasında da Barcelona deplasmanında hezimete uğrayan Guardiola'nın takımı, Southampton karşısında da karşılaşmaya kötü başladı.

Claude Puel'in Southampton'ı, 27. dakikada Nathan Redmond ile öne geçti. Bu golün ardından ilk yarıda başka gol sesi çıkmazken konuk ekip, soyunma odasına 1-0 önde girmeyi başardı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında daha etkili bir futbol ortaya koyan ev sahibi City, Kelechi Iheanacho'nun 55. dakikada attığı golle eşitliği yakaladı.

Bu golün ardından galibiyet arayan Guardiola'nın öğrencileri, bir türlü öne geçmeyi başaramadı ve zorlu karşılaşma 1-1 sona erdi.

Bu sonuçla birlikte ligde üst üste üçüncü maçında da galibiyet yüzü göremeyen Manchester City, puanını 20 yaptı ve zirveyi aynı puanda bulunan Liverpool ve Arsenal ile paylaştı. Puanını 13'e çıkaran Southampton ise haftayı 8. sırada tamamladı.

: goal.com