City rekor fiyata kaleci alıyor

Benfica'nın 23 yaşındaki Ederson, Manchester City'ye gelmiş geçmiş en pahalı kaleci olarak transfer olmaya hazırlanıyor.

City rekor fiyata kaleci alıyor
29 Mayıs 2017 - 15:27 - Güncelleme: 29 Mayıs 2017 - 15:29

İngiltere Premier Lig'i üçüncü sırada tamamlayarak Şampiyonlar Ligi'nde direkt gitme şansı yakalayan Manchester City'de büyük kadro revizyonunun ardından transfer çalışmaları da sürüyor. 

BEDELİ 40 MİLYON EURO

Willy Caballero, Gael Clichy, Pablo Zabaleta ve Jesus Navas'ın sözleşme yenilemeyecek olması sebebiyle Manchester ekibi, bu bölgeleri doldurmaya hazırlanıyor. İlk hedef ise kaleye Benfica'dan Ederson. 23 yaşındaki file bekçisi için 40 milyon euro ödemeye hazırlanan City, tarihin en pahalı kalecisini transferini gerçekleştirebilir. 

BUFFON'U GERİDE BIRAKACAK

Bu sezon Benfica formasıyla hem ligi hem de kupayı kaldıran Ederson, 40 milyon euro'luk transferin gerçekleşmesi halinde Juventus'un efsane file bekçisi Gianluigi Buffon'u (38 milyon euro) geride bırakarak tarihin en pahalı kalecisi olacak. 

24 KARŞILAŞMADA GOL YEMEDİ

Takımıyla dört farklı kulvarda 40 maça çıkan Ederson, 27 gol yerken kalesini tam 24 mücadelede gole kapatarak başarılı bir sezonu geride bıraktı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum