Claudio Bravo'nun transferine 'eş' engeli

Transferde adı Galatasaray ve Beşiktaş ile anılan Manchester City'nin tecrübeli kalecisi Claudio Bravo, ailesini düşündüğü için Avrupa'da kalmayacağını açıkladı.

Claudio Bravo'nun transferine 'eş' engeli
30 Haziran 2020 - 20:02 - Güncelleme: 30 Haziran 2020 - 22:16

Kaleci transferi arayışında olan Galatasaray ve Beşiktaş'ın listesinde bulunan Şilili kaleci Claudio Bravo, transfer hakkında çarpıcı itiraflarda bulundu.

Galatasaray ve Beşiktaş'ın yeni sezonda kadrosunda görmek istediği ve Manchester City ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan 37 yaşındaki kaleci, Şili basınına yaptığı açıklamalarda geleceğini değerlendirdi.

''En çok düşündüğüm şey ailem, pandemi var!''

Bravo, ''Gideceğim yerde rahat olmak en çok aradığım şey. En çok düşündüğüm şey ailem. Tek başıma bir karar verecek olursam bu büyük bir bencillik olur. Ailem konusunda çok endişeliyim. Onlardan uzak kalınca mideme ağrılar giriyor. Ve en önemlisi şu anda tüm dünyada bir pandemi var.'' sözlerini kullandı.

''Eşim Carla istemiyor, o yüzden...''

Şilili kaleci, ''Futboldaki geleceğim hakkında zaten endişelenmiyorum, onu çok önceden bıraktım. Ailem çok daha önemli. Transfer olacağım takımı tek başıma seçmeyeceğim. Eşimi, çocuklarımı ve onların geleceğini düşüneceğim. Futboldan daha çok onları düşünüyorum. Eşim Carla, Şili'de Universidad Catolica'da oynamamı istiyorum. Avrupa'dan da birçok takım var. Ancak Carla, Avrupa'da kalmamı istemiyor. Buradan bir takıma gitmemi de istemiyor. Dediğim gibi sadece kendimi düşünemem, bu bencillik olur. O yüzden eşimi dinleyeceğim.'' diye konuştu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum