Clichy'de sona doğru

Galatasaray ve Başakşehir’in de talip olduğu Clichy transferinde Fenerbahçe, rakiplerine oranla daha transfere daha yakın.

Clichy'de sona doğru
15 Haziran 2017 - 09:26

Süper Lig’de ve Avrupa’da başarı hedefleyen Fenerbahçe Mehmet Ekici ve Valbuena isimlerinde mutlu sona erdi. Nabil Dirar’ı İstanbul’a getirmek için gün sayan sarı-lacivertliler, Gael Clichy içinse beklemeye geçti.

31 yaşındaki başarılı sol beke 3 yıllık kontrat öneren Fenerbahçe, senelik 3 milyone euro gibi paket bir teklif yaptı. Oyuncuya bonservis ödenmeyecek olması transferdeki en önemli detay olsa da oyuncuya gelen talipler transferin uzamasına neden oldu.

Galatasaray ve Başakşehir oyuncu için taleplerini iletse de en yüksek teklif Fenerbahçe’ye ait. Clichy’nin de sarı-lacivertlilerden gelen teklife sıcak baktığı bilinirken, transfer imza parasıyla netlik kazanacak.


GÜN SAYIYOR

Fenerbahçe, kurduğu temaslardan olumlu geri dönüş alırsa Valbuena gibi oyuncuyu kamp öncesinde sağlık kontrollerinden geçirmek istiyor. İyi bir takım kurmanın hedefinde olan sarı-lacivertliler, İsmail Köybaşı ve Hasan Ali konusundaki kararına göre hareket edecek. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum