''Çok abartmaya, kaosa gerek yok''

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 2-1 kazanılan Galatasaray derbisinin ardından açıklamalarda bulundu.

''Çok abartmaya, kaosa gerek yok''
25 Ekim 2021 - 22:57
Beşiktaş'ın Galatasaray'ı 2-1 yendiği maçın ardından Sergen Yalçın, karşılaşmayı değerlendirdi.

İyi bir maç olduğunu belirten Sergen Yalçın, ''Kazandığımız için çok mutluyuz. Destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Derbiler her zaman çok önemlidir, bugün için bize bir moral oldu. Bence çok güzel maç oldu, Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Berabere de bitebilirdi. İki taraf da centilmence karşılaştı. İzleyicilere güzel bir futbol izlettirdiler.'' diyerek konuşmasına başladı.

Daha yolun başında olduklarını söyleyen Yalçın, ''Çok fazla maç oynuyoruz. Daha ligin ilk çeyreğindeyiz. Sabırlı olmak, erken karar vermemek lazım. Kaliteli oyunculara sahibiz. Bazen sonuçlar gelmeyebilir. Çok abartmaya, kaos ortamı yaratmaya gerek yok.'' dedi.

''Yeter ki fizik olarak hazır olsun...''

Oynanan futboldan memnun olduğunu belirten Sergen Yalçın, ''Bugün olduğu gibi, taraftarlarımızın sezon boyunca oyuncularımızı desteklemesini istiyorum. Statik santrfor oynayan futbolcunun işi daha zor. Larin arkadan geldiği ve fizik gücü yüksek olduğu için o golleri atıyor. Larin fiziken hazır olduğu sürece her maç gol atabilir. Yeter ki fizik olarak hazır olsun. Larin, bugünkü performansıyla bizi çok memnun etti. Arkasında oynayan Umut da performansıyla bizi memnun etti.'' diyerek konuşmasını noktaladı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum