''Çok ağır olaylar yaşandı!''

Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Alexander Djiku, Fransız basınına Trabzonspor maçında yaşananları değerlendirdi.

''Çok ağır olaylar yaşandı!''
20 Mart 2024 - 23:40
Fenerbahçe'nin başarılı savunmacısı Alexander Djiku, Trabzonspor maçının ardından yaşannlarla ilgili Fransız basınına konuştu.

Alexander Djiku, bu tip olayların sadece Türkiye'de yaşanmadığını belirtirken, saha içerisinde hissettiklerini dile getirdi.

Başarılı savunmacı konuyla ilgili ''Çok ağır olaylar yaşandı. Maç başı aslında herhangi bir maç başı gibiydi. Tribünler birkaç su şişesi attı ama hakem maçı oynattı. İkinci yarı daha sert geçti. Meşale ve bazı cisimler atıldı sahaya. Hakem tribünleri sakinleştirmeye çalıştı. Anons geçtiler'' ifadelerini kullandı.

Olayların maç sonuna kadar uzamasının üzücü olduğunu söylerken ''Maç sonu biz galibiyeti kutlarken tek başına bir taraftar açık ve net olarak bizimle kavga etmek için sahaya girdi, zaten birkaç saniye sonra da iş çığırından çıktı. Birçok ligde maç başında bazı ufak olaylar olabilir ama maç sonuna kadar sürmesi biraz daha tehditkardı. Maç sonu biz galibiyeti kutlarken tek başına bir taraftar açık ve net olarak bizimle kavga etmek için sahaya girdi, zaten birkaç saniye sonra da iş çığrından çıktı. Biz de işin daha ciddi bir boyut aldığını gördük ve soyunma odasına doğru gittik'' dedi.

Ligden çekilme konusunda da konuşan Djiku, ''Ligden çekilme konusunda bilgi sahibi değilim. Tek bildiğim başkanımız konuştu ve bir toplantı olacak önümüzdeki günlerde. Fenerbahçe’nin ligden çekileceğini dair bir haber okudum ama şu an net bir şey yok. Muhtemelen tüm bu konular konuşulacak o toplantıda konuşulacak'' şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum