'Çok büyük işler yaptı, geçmek kolay değil'

Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları Rangers maçı öncesinde konuştu.

'Çok büyük işler yaptı, geçmek kolay değil'
30 Eylül 2020 - 21:12
UEFA Avrupa Ligİ'nde Rangers ile karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, maç öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Arda Turan'ın kadroda olmamasını değerlendiren Terim, "Arda'nın testleri negatif çıktı ama ağır bir grip geçiriyor. İyi de durumdaydı ama Babel ya da bir başkasının onun yerini aratmayacağını düşünüyorum. Olsaydı iyiydi ama yapacak bir şey yok. Sağlığına kavuşmasını bekliyoruz. Tüm oyuncularımıza da güveniyoruz. Bizim için her maç önemli, hele bu ülke puanına tesir edecek bir Avrupa maçıysa, önemi bir kat daha artıyor. Galatasaray bu maçlara alışkın, ben de öyleyim. Buradan çıkarsak, gruptan daha rahat çıkarız. Bu maç, aşağı yukarı bundan sonraki takımların kalitesinde olacak" dedi.

'Çok büyük işler yaptı'

Rangers'ta forma giyen Hagi'nin oğlu Ianis'i de yorumlayan tecrübeli teknik adam "Hagi, 4 yıl benim yanımdaydı. Çok büyük işler yaptı. Oğlu Ianis de çok yetenekli. Türkiye'de doğdu. Çok başarılı bir genç. Babasına yetişir mi bilmiyorum ama ümit ederim babasını geçer. Hagi'ye yetişmek, geçmek kolay değil. Ianis Hagi iyi bir futbolcu, gelişmeye de açık. Çok daha iyi oynayacağını düşünüyorum. Daha iyi zamanları olacak. O yetenekleri var" şeklinde konuştu.

Fatih Terim, Gerrard için ise "Fatih Terim: Gerrard çok önemli bir futbolcuydu. Teknik adamlığa da çok iyi başladı. Oyuna yaklaşımını gördüğümüzde teknik adamlık kariyeri her gün biraz daha yükselecek gibi duruyor." ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum