'Çok gol kaçırdık'

Süper Lig'de Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş'ta teknik sorumlu Halim Okta, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

'Çok gol kaçırdık'
09 Ocak 2022 - 21:40
Beşiktaş Teknik Sorumlusu Halim Okta, Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından konuştu.

İşte Halim Okta'nın açıklamaları;

Maçın genelinde çok daha üstündük. Çok sayıda pozisyon bulduk. Çok talihsiz iki gol yedik. Duran toptan yedik ama duran top golü bile değil bence, şans eseri yediğimiz goller. Bütün oyuncuları tebrik ediyorum, çok başarılıydılar. Oyuncularımız, değerli oyuncular. Bu oyunu bekliyorduk ve bizi yanıltmadılar.

Çok pozisyon kaçırdı

Futbolda bazen kaçıyor tabii. Batshuayi birçok gol pozisyonu kaçırdı. Bazen gol atmayı çok isteyince, kaçırmak daha kolay oluyor. Bugün onun için şanssız bir gündü. Çok sayıda gol atabilirdi belki. Eğer fırsat yakaladığınızda atamazsanız, maalesef kalenizde gol oluyor.

Bizi buluyor

Bizdeki oyuncu sayısının eksilmesi için her türlü ortam sağlanıyor. Virüs, grip, sakatlık… Onlar bizi buluyor. Sağlıklı oyuncularımızla devam edeceğiz. Sahaya 11 kişi çıkabildikçe, bizim için bir problem yok

Görevini yerine getirdi

Emirhan İlkhan’ı çok tebrik ediyorum. O, altyapıdan kazandırdığımız oyunculardan biri ama sonuncusu değil. Çok başarılı olacaklarına inanıyoruz bu oyuncularımızın. Emirhan, gerek kupada gerek bu maçta verilen görevi çok iyi yerine getirdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum