'Çok iyi bir ekibi var'

UEFA Avrupa Ligi'nde Barcelona ile kozlarını paylaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent, düzenlenen basın toplantısında konuştu.

'Çok iyi bir ekibi var'
09 Mart 2022 - 20:13
Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Barcelona ile oynayacakları maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

İşte Domenec Torrent'in sözleri;

Xavi'nin Barcelona'sı çok iyi bir dönemde şu an. Bu bir sır değil, herkes biliyor. Yılın en iyi döneminde olabilirler belki de. Bazen iç sahada oynamak zor olabilir. 2-1 kazanıp, dış sahada 2-0 kaybederlerse zor olur. Turu geçeceğimize inanıyoruz."

İyi bir ekibi var

Herkes biliyor ki Barcelona'nın çok iyi bir ekibi var. Çok iyi durumdalar. Biz de bazen rotasyon yapıyoruz ama her zaman aynı seviyede olmuyor oyuncular. Barcelona stil olarak, tarz olarak çok iyi oyuncular transfer etti. Kaliteli oyuncular her zaman geliyor.

Xavi'ye övgü

Xavi'yi Guardiola ile kıyaslayamam. Guardiola benim için dünyanın en iyi teknik direktörlerinden biri. Xavi'nin yaptıkları harika. Çok açık fikirleri var, ne yapacağını ve nasıl yapacağını biliyor. Xavi ile devam edilmesi Barcelona için çok iyi bir haber.

İyi bir yoldayız

Git gide daha iyi oluyoruz. Düşme hattından artık uzaklaştık ve Galatasaray yukarıda olmalı, bu durumdan çıkmalıyız. Daha fazla eziyet çekmememiz lazım. Oyunculardan çok çok memnunum, farklı profillere sahipler. İyi bir yoldayız.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum