'Çok mutluyum, kendi evladımız...'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Denizlispor'u 6-1 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

'Çok mutluyum, kendi evladımız...'
21 Ocak 2021 - 02:22 - Güncelleme: 21 Ocak 2021 - 02:56
Süper Lig'in 20. haftasında Denizlispor'u 6-1 mağlup eden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim mücadeleyi değerlendirdi.

Mücadeleyi değerlendiren Terim, "Eksiklerden bahsetmedim ben, sadece öngörülemeyen tabloyu anlatmıştım maçtan önce. Denizlispor'un farklı mağlubiyetinin ardından bizim farklı galibiyetimizle ilgili teknik analize çok girmeyeceğim. Çok farklı şeylerle uğraşıyor onlar da. Maç çok daha farklı olabilirdi. Hücumda gereği yokken kaçırdığımız pozisyonların üstüne bir de gol yedik. Stadımızdaki 500. golü Jesse'nin atması da sevindirici. Moral bulacaktır." dedi.

Fatih Terim'den transfer açıklaması

Transfer konusunda da kısa bir açıklama yapan tecrübeli teknik adam ''Transferde daha 10 günümüz var. Yapabileceğimizin en iyisini yapacağız inşallah. Olması için liste de verdik. İsimleri de saydık'' ifadelerini kullandı.

'Konuşmak için çok erken'

Muslera'nın geri dönüşü hakkında da yorum yapan tecrübeli teknik adam, "Ligde 20 maçtan fazla var. Konuşmak için çok erken. Galatasaray şartlar ne olursa olsun yukarıları sever. Bugün 3 puanın yanında ayrıca sevindirici olan şey Muslera'nın dönüşü. Arda'nın önemli bir jest yaparak ona kaptanlık bandını vermesi. " şeklinde konuştu.

Fatih Terim sözlerini, "Arda bizim için önemli bir oyuncu saha içinde ve saha dışında. Müthiş bir Arda izliyorum. Çok da seviniyorum. Galatasaray kendi evladını kazanırken sadece futbolcu olarak kazanmadı. Galatasaray'da başka görevleri de yapabilecek bir Arda olduğu için seviniyorum. Muslera'ya da hoş geldin diyorum. İyi bir hafta oldu. Yarın tekrar başlayacağız Malatya maçı için." ifadeleriyle tamamladı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum