'Çok ucuz bir mağlubiyet'

Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş'a 3-2 mağlup olan Başakşehir'de teknik direktör Aykut Kocaman, maç sonunda konuştu.

'Çok ucuz bir mağlubiyet'
12 Mart 2021 - 21:58 - Güncelleme: 13 Mart 2021 - 01:39
Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş'a 3-2 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalar yaptı.

Mücadeleyi değerlendiren Kocaman, "1500 ila 2000 arasında ortalama hareket oluyor oyunda. Topla buluşmalar vb. Bunları birbirinden ayırmak mümkün değil, hepsi birbirine bağlı. Mağlubiyetin en önemli nedeni yok. Şampiyonluğu isteyen, tutkulu, sahaya yerleşimi daha iyi olan bir kulüp vardı." dedi.

'Bizden daha iyi oynadılar'

Beşiktaş'ın daha iyi oynadığına da vurgu yapan tecrübeli teknik adam, "Biz bir yapı inşa ediyoruz. Oyuncuları başlama, bitirme, sonradan oyuna girme konusunda tanımaya çalışıyoruz. Beşiktaş takımı kontrol yeteneği daha iyi oyunculardan kuruluydu. Ana etken, bizden daha iyi oynadılar" şeklinde konuştu.

Aykut Kocaman sözlerini, "Ucuz bir mağlubiyet oldu. Değiştireceğimiz ve değiştirmemiz gereken çok şey var. Bu bir gerçek. Takımın genetiği olan iki yıl önceki pozisyona, düzenli oynayan, ne yaptığını bilen pozisyona getirmek gerekiyor. Bu safhaları aşmalıyız. Ne söylesek, bir tarafı boşta kalır." ifadeleriyle tamamladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum