Conor McGregor - Floyd Mayweather maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Boksseverlerin merakla beklediği McGregor Mayweather maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenecek? İşte bu dev maçla ilgili detaylı bilgiler...

Conor McGregor - Floyd Mayweather maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
22 Ağustos 2017 - 22:05 - Güncelleme: 27 Ağustos 2017 - 00:23

Profesyonel boksun en popüler isimlerinden Mcgregor Mayweather maçı için heyecan dorukta. Dövüş sanatlarını takip eden milyonlarca kişinin yakından tanıdığı iki isim, en büyüğün kim olduğunu belirlemek için bu cumartesi gecesi ringe çıkacak. Mcgregor Mayweather maçı dünya çapında milyonlarca kişi tarafından takip edilecek. Peki, boksseverlerin merakla beklediği Mcgregor MAyweather maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenecek? İşte, bu dev maçla ilgili detaylı bilgiler...

Conor McGregor - Floyd Mayweather maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Profesyonel boksun iki önemli ismi Floyd Mayweather ile Conor McGregor arasında Las Vegas'ta yapılacak maç, 27 Ağustos Pazar sabahı TSİ 06:30'da ekrana gelecek. Etkinlikler ise 01:00'da başlayacak. Müsabaka S Sport kanalından canlı izlenebilecek. S Sport'a D Smart 78, Digiturk 85 ve Turkcell TV+ 77. kanaldan ulaşılabilecek.

Bilet fiyatları uçuyor

Ekranları başında milyonlarca kişinin izleyeceği Floyd Mayweather-Conor McGregor maçının biletleri kısa sürede tükendi. Bu dev maçın biletine sahip olmak isteyen boks tutkunları ise inanılmaz fiyatlar öneriyor. Maçı canlı olarak Las Vegas'ta izlemek isteyenlerin en arkadaki koltuklara 1600 sterlin civarında ödemesi gerekirken, en pahalı biletin ise en ön kategoride 6155 sterlin'den satıldığı belirtiliyor.

Çılgın rakamlar kazanacaklar

İki sporcunun alacağı ücretler de dudak uçuklatıyor. Rakibine göre daha tecrübeli ve kariyerli olan Floyd Mayweather 100 milyon Sterlin (yaklaşık 446 milyon TL) alırken, Conor McGregor ise 100 milyon Dolar (Yaklaşık 352 milyon TL) kazanacak.

Tüm zamanların savunması en iyi boksörlerinden biri olarak kabul edilen Mayweather aynı zamanda yüksek hareket kabiliyeti ile karşılaştığı rakiplerin en ufak hatasına bile ceza kesmesiyle biliniyor.

FENERBAHÇE - VARDAR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA? MUHTEMEL ONBİRLER..

YORUMLAR

  • 0 Yorum