Conte'nin durumu sıkıntılı

Geçtiğimiz sezon Premier Lig!i şampiyon olarak bitiren Chelsea’nin menajeri Antonio Conte’nin koltuğu sallantıda.

Conte'nin durumu sıkıntılı
23 Ağustos 2017 - 19:39

Alman basınında çıkan haberlere göre İtalyan menajerin, Chelsea genel menajeri ile sorun yaşadığı ve takımdan gönderilebileceği öne sürüldü.

Kriz çıktı

İki sezon önce ligi 11.sırada bitiren Chelsea ile geçtiğimiz szon şampiyonluk yaşayan Chelsea’nin İtalyan menajeri Antonio Conte’nin koltuğunun sallatıda olabileceği belirtildi. Takımın sahibi Roman Abromovich’in yardımcısı ve sağ kolu Granovskaia ile arası iyi olmayan Conte’nin işine her an son verilebileceği iddia edildi. Diego Costa krizinde hatalı olarak görülen teknik adamın, takımın kendi sahasında Burnley’e 3-2 mağlup olmasının ardından kredisinin azaldığı da Avrupa basınında öne sürüldü.

İki isim var

Conte’nin boşluğunu doldurmak içinse Chelsea’nin iki adayı olduğu belirtildi. Geçtiğimiz sezon Borussia Dortmund’tan ayrılan Thomas Tuchel ve Barcelona eski teknik direktörü Luis Enrique. Kredisi azalan Conte yerine düşünülen bu iki isimle henüz bir temas kurulmadığının altı çizilirken, patron Abramovich’in takımın durumuna göre bu iki isimle irtibata geçeceği belirtildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum