Costa Kartal'ı heyecanlandırdı

Pepe transferini bitirerek büyük sükse yapan Beşiktaş, şimdi de Chelsea ile yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılan ünlü golcü Diego Costa’nın peşinde Ünlü yıldızın paylaşımı siyah-beyazlı taraftarlar arasında büyük heyecana neden oldu.

Costa Kartal'ı heyecanlandırdı
08 Temmuz 2017 - 17:42

Beşiktaş bir bomba daha patlamanın peşinde. Pepe’yi kadrosuna dahil ederek büyük ses getiren siyah-beyazlılar, şimdi de Chelsea'nin golcüsü Diego Costa’nın peşinde. 

İspanyol oyuncunun dün Instagram hesabından Beşiktaş'ın paylaşımını beğenmesi siyah-beyazlı taraftarları oldukça heyecanlandırmıştı. Costa bugün de Instagram hesabından kendisi için hazırlanan bir videoyu daha beğendi.

Tecrübeli futbolcu, kendisine ait Instagram'ından, Beşiktaş'ın hesabından paylaşılan şampiyonluk görüntülerinin birine ifade bırakmıştı. 

Çin’den gelen tekliflere sıcak bakmadığını açıklayan yıldız golcü, Atletico Madrid’e geri dönmek istediğini söylemiş ancak İspanyol kulübünün transfer yasağı nedeniyle bunun şimdilik imkansız olduğunu ifade edilmişti.

Chelsea ile iyi ilişkiler içinde olan başkan Beşiktaş’ın başkanı Fikret Orman’ın Brezilya asıllı İspanyol oyuncunun kiralanması yönünde İngiliz kulübü ile bir araya geldiği iddia ediliyor.

BEĞENİ REKORU

Bu arada Beşiktaş taraftarının Pepe transferi öncesi başlattığı "Come to Beşiktaş" (Beşiktaş'a gel) akımı, Diego Costa için de devam ederken, İspanyol golcünün Instagram hesabını mesaj bombardımanına tutan siyah beyazlılar rekor kırdı.

Beşiktaş taraftarı, Chelsea'den ayrılması beklenen Diego Costa'nın arkadaşı Petros Araujo ile olan fotoğrafına 1.9 milyon mesaj bırakarak ulaşılması zor bir rekora imza attı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum