Costa'nın rotası belli oldu

İngiltere’de Chelsea’nin şampiyonluğu ile biten sezonun ardından takımdan adeta dışlanan Diego Costa’nın geleceği şekillenmeye başladı. Tecrübeli golcü İspanya’ya dönüyor…

Costa'nın rotası belli oldu
22 Haziran 2017 - 16:44

Avrupa’daki ilk çıkışını yaptığı Atletico Madrid’e dönmek isteyen Diego Costa, bunun gerçekleşmesi için İspanyol kulübünün transfer yasağının bitmesini beklemeye razı oldu.

Premier Lig şampiyonluğu ile biten sezonun hemen ardından Chelsea teknik direktörü Antonio Conte, milli takımdaki Diego Costa’ya yeni kulüp bulmasını mesaj yolu ile söylemişti. Geçtiğimiz sezon boyunca da ara sıra gerilim yaşayan ikili, yeni sezonda birlikte çalışmayacak.

TERCİH ATLETICO

Bu gelişmenin ardından yaptığı basın açıklamasında eski kulübü Atletico’ya dönmek istediğini belirten Costa’nın bu isteği, İspanyol kulübünün transfer yasağı alması ile bozulmuştu. Ancak İtalyan basınına göre tam bir ‘orta yol’ bulundu. Bu plana göre Chelsea teknik direktörü Conte, İspanyol futbolcunun yarım sezon daha takımda kalmasına izin verecek. Costa da Atletico’nun cezasının bitmesinin ardından 2018 Ocak ayında eski kulübüne transfer olacak.


YORUMLAR

  • 0 Yorum