Coutinho adım adım Barça'ya

Hakkındaki transfer haberleri son dönemde artan Philippe Coutinho, takımı Liverpool’dan ayrılmak üzere.

Coutinho adım adım Barça'ya
14 Ağustos 2017 - 15:25

Adı sıkça Barcelona ile anılan Brezilyalı yıldız, takımının oynayacağı Şampiyonlar Ligi Play-off turu kadrosuna alınmadı.

SAMBACI BARÇA’YA

Yıldızı Neymar’ı 222 milyon Euro’ya PSG’ye kaptıran Barcelona, bu boşluğu bir başka brezilyalı ile dolduruyor. Liverpool’dan Philippe Coutinho’yu gözüne kestiren Katalan ekibi, oyuncuyu ikna etmiş durumda. Uzun süredir Liverpool ile müzakere haline olan Barcelona, 25 yaşındaki futbolcunun transferini artık tamamlamak üzere.

KADROYA ALINMADI

Barcelona’ya transferi artık an meselesi olan Brezilyalı orta saha oyuncusu, geçtiğimiz hafta sonu ağrıları nedeniyle Watford maçının kadrosuna alınmamıştı. Coutinho, takımının 15 Ağustos’ta Hoffenheim ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi Play-Off turu maçının kadrosuna da alınmadı.Bu kadro dışı durumu, İngiliz basınında futbolcunun Barcelona’ya transferinin artık an meselesi olduğu yorumlarını beraberinde getirdi.

HOFFENHEIM-LIVERPOOL MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

15 Ağustos Salı günü oynanacak Hoffenheim-Liverpool Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk karşılaşması 21:45'ten itibaren TRT'den naklen yayınlacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum