Crespo'dan Parma'ya destek

Bir dönem Parma ve Arjantin Milli Takımı’nın önemli silahlarından biri olan Hernan Crespo, futbolculuk yıllarında iz bıraktığı kulübe başkan yardımcısı oldu.

Crespo'dan Parma'ya destek
29 Temmuz 2017 - 09:36

Maddi açıdan yaşadığı sallantılı dönemin ardından borçları yüzünden iki yıl önce amatör kümeye kadar düşürülen Parma’da farklı dönemlerde 7 sezon forma giyen Crespo’nun başkan yardımcılığına getirildiği Çizme ekibinin internet sitesinden bildirildi.

Crespo, Twitter üzerinden kulüp hissedarlarına teşekkür ederek,  "Sabır, sevgi ve tevazu ile tarih yazmaya devam edeceğiz. Bir kez daha" ifadelerine yer verdi.

 

İKİ AYRI DÖNEM TEK YILDIZ

1996-2000 yıllarında Parma’da başarılı bir performans sergileyen ve 35,5 milyon sterlin bonservis bedeliyle dünya rekoru kırmış bir şekilde Lazio'ya transfer olan Crespo, kariyerine Inter, Chelsea, Milan gibi Avrupa'nın üst düzey kulüplerini de sığdırdı. Crespo, 2009 yılında yeniden Parma'ya döndü ve 37 yaşında kariyerini bu kulüpte noktaladı.

Parma, maddi sıkıntıları aştığı her sezonun ardından gelecek sezon İtalya İkinci Futbol Ligi'nde (Serie B) Serie A’ya çıkma mücadelesi verecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum