Cristiano Ronaldo için iki dev talip

İspanya’dan ayrılması neredeyse kesinleşen Cristiano Ronaldo’nun en ciddi alıcısının eski kulübü Manchester United olduğu Marca gazetesince iddia edildi.

Cristiano Ronaldo için iki dev talip
17 Haziran 2017 - 16:06
Geçtiğimiz günlerde hakkında vergi kaçırma suçundan dolayı soruşturma açılması sebebiyle İspanya'dan ayrılmak istediği iddia edilen Cristiano Ronaldo ile en ciddi şekilde ilgilenen ekip Manchester United. Ayrıca bugün Marca gazetesinde yapılan habere göre oyuncunun bonservisi de belli olurken ortaya atılan rakama ulaşabilecek sayılı ekiplerden biri olarak United ön plana çıkarıldı. 

200 MİLYON İSTENİYOR

Vergi kaçakçılığı suçlamasından dolayı İspanya’dan ayrılmak isteyen Ronaldo’nun en ciddi alıcısı eski kulübü Manchester United gibi gözüküyor. Ancak dünya yıldızını yeniden Ada topraklarına getirmek beklenildiği gibi ucuza mal olmayacak. En değerli futbolcusunu tam 200 milyon Euro bedelle satışa çıkaran Real Madrid, bu fiyattan 1 Euro dahi aşağı düşme niyetinde değil.

BÜYÜK TAKAS İDDİASI

Ronaldo’nun ayrılık kararı, Real Madrid-Manchester United hattında üç oyuncunun yer değiştirmesine de sebep olabilir. Madrid’in yıllarıdır ilgilendiği David de Gea ve United’ın bu sene çok istediği Alvaro Morata’nın da bu transfere eklenebileceği iddiası da Avrupa basınında yer almış durumda.

UNITED ISRARCI

Ancak bu astronomik fiyata rağmen Manchester United, 8 sene önce 94 milyon Euro’ya sattığı oyuncusunu geri almak istiyor. Real Madrid’te çalıştığı dönemde vatandaşı ile sorun yaşayan Jose Mourinho’nun da bu transferi istemesi, İngilizler’in bu transferdeki isteğini daha da arttırmış durumda.

EN İYİSİ MOURINHO İLE

Cristiano Ronaldo’nun Manchester United’a transfer olma ihtimalini güçlendiren sebeplerden birisi de İngiliz kulübününü menajerinin Jose Mourinho olması. Real Madrid’den ayrılırken bazı sorunlar yaşayan ikilinin, arasının şu an iyi olduğu belirtilirken, Ronaldo’nun Real İspanyol ekibindeki en iyi sezonlarını Mourinho’lu 2010-2013 döneminde yaşaması dikkat çekiyor.

PSG DE DEVREDE

Öte yandan Real Madrid’in istediği bu astronomik bonservis bedelini karşılamaya yanaşan bir kulüp de Fransa’dan PSG oldu. Ronaldo ile senelerdir ilgilenen PSG, bu fırsatı kaçırmak istemiyor. Gerekirse United’ın vereceği teklifin de üstüne çıkmayı düşünen Fransız kulübü, oyuncuya reddetmesi güç bir senelik ücret teklifi yapmayı da düşünüyor.

Arda İlçöl - futboo.com

YORUMLAR

  • 0 Yorum