Cristiano Ronaldo isyan etti: ''İhanet''

Manchester United'ın yıldız ismi Cristiano Ronaldo sessizliğini bozdu ve Ten Hag, kulübün durumu ve geleceği hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Cristiano Ronaldo isyan etti: ''İhanet''
14 Kasım 2022 - 12:54
Manchester United'ın yıldız ismi Cristiano Ronaldo, 2022 Dünya Kupası öncesinde sessizliğini bozdu. Manchester United'da menajer Ten Hag ile yıldızı barışmayan Cristiano Ronaldo, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ten Hag'ın kendisine saygı duymadığını dile getiren Cristiano Ronaldo, ''Erik ten Hag’a saygı duymuyorum çünkü bana saygı göstermiyor. Bana saygın yoksa, ben de sana asla saygı göstermem'' ifadelerini kullandı.

''İhanete uğradığımı hissediyorum''

Manchester United'da kendisini ihanete uğramış gibi hissettiğini dile getiren yıldız oyuncu ''Manchester United beni ayrılmaya zorluyor. Sadece teknik direktör değil, kulüpteki 2-3 kişi de buna dahil. İhanete uğradığımı hissediyorum'' dedi.

''Alex Ferguson'dan sonra gelişim olmadı''

Alex Ferguson'dan sonra Manchester United'da sorunların bitmediğini dile getiren yıldız isim ''Sir Alex’in ayrılığından beri, Manchester United’da hiçbir gelişim olmadı. Bence taraftarlar gerçeği bilmeli. Kulüp için en iyisini istiyorum. Bu yüzden Manchester United'a geldim. Ama bir Manchester City veya Liverpool hatta Arsenal seviyesine ulaşmamıza engel olan bazı şeyler var. Bu büyüklükteki bir kulüp bence zirvede olmalı ama ne yazık ki değiller'' şeklinde konuştu.

Cristiano Ronaldo, Ralf Rangnick hakkında da konuşurken ''Teknik direktör değilsen neden Manchester United’ın başına geçiyorsun? Daha önce adını bile duymamıştım'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum