Cüneyt Çakır ne zaman maç yönetecek? Hakem kararı...

Yeni MHK, maç verilmeyen 13 hakem ile görüşerek toplantı gerçekleştirecek. Karara göre hakemler, bu haftadan itibaren tekrar maçlara çıkabilir.

Cüneyt Çakır ne zaman maç yönetecek? Hakem kararı...
21 Nisan 2022 - 12:21 - Güncelleme: 21 Nisan 2022 - 12:22
Sabri Çelik başkanlığındaki yeni Merkez Hakem Kurulu, 8 Mart’ta liste dışında kalan hakemlerin Süper Lig’in kalan haftalarında görev alabilmeleri için düğmeye bastı.

14 Nisan’da Ferhat Gündoğdu’nun istifasının ardından 18 Nisan’da göreve geldikleri açıklanan yeni MHK önceki gün görev dağılımı yaparken, Beylerbeyi’nde kritik bir toplantı gerçekleştirilecek.

34. hafta maçlarında bekleniyor

Sabri Çelik başkanlığındaki Merkez Hakem Kurulu, aralarında Cüneyt Çakır ve Fırat Aydınus’un da bulunduğu 13 hakemi tek tek arayarak bugün TFF’nin Beylerbeyi’nde bulunan tesislerinde gerçekleştirilecek seminere davet etti. Bu seminerin ardından ilk olarak dünyaca ünlü FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır’ın Süper Lig’in 34. haftasında görev verilmesi bekleniyor.

Yine liste dışında kalan başka bir hakemin de bu hafta düdük çalabileceği öğrenilirken diğer isimlerin ise ilerleyen haftalarda görevlerine kavuşması bekleniyor. (Hürriyet)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum