Cyle Larin'in bonservisi belirlendi

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın dönemiyle birlikte kariyerinin en parlak dönemlerinden birini geçiren Cyle Larin, Beşiktaş yönetiminin başına talih kuşunu kondurdu. Siyah-beyazlılar Larin için 15 milyon euro bonservis bedeli belirledi.

Cyle Larin'in bonservisi belirlendi
18 Şubat 2021 - 12:23
Beşiktaş'ta 2017-18 sezonunda katılan Kanadalı forvet oyuncusu Cyle Larin, patlama sezonunu yaşıyor. Süper Lig'de 25. hafta maçlar sonunda 15 gole direkt katkı yapan Larin, 12 gol ve 3 asistle takımın Vincent Aboubakar'dan sonra en golcü ikinci ismi konumunda.

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre, Premier Lig ve Bundesliga ekiplerinin dikkatini çeken Kanadalı forvet oyuncusu için Beşiktaş'ın kapısı şimdiden çalınmaya başladı. Menajerler aracılığıyla oyuncunun durumunu sormaya başlayan Avrupa takımları, sözleşmesi 2022 yılında sona erecek Larin için tekiflerini hazırlamaya başladı.

Bonservisi 15 milyon euro

Larin'in 2022'de sona erecek sözleşmesinden önce oyuncunun transferine izin verilmesi bekleniyor. Bonservis bedeli olarak 15 milyon euro belirleyen Beşiktaş yönetimi, oyuncuyu yaz aylarında elden çıkarmayı planlıyor.

Bu sezon kariyer patlamasını yaşayan Larin'in hayalinin de İngiltere Premier Lig olduğu öğrenildi. Öte yandan sezon başında kiralık olarak Beşiktaş'ın kapısını çalan Yunanistan ekibi PAOK, Beşiktaş'ın 2 milyon euroluk satın alma opsiyonu koymak istemesi nedeniyle transferden vazgeçmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum