'Daha farklı olabilirdi'

Süper Lig'de Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut, maç sonunda açıklamalar yaptı.

'Daha farklı olabilirdi'
04 Mart 2021 - 22:01 - Güncelleme: 05 Mart 2021 - 02:26
Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından konuştu.

Mücadeleyi değerlendiren Bulut, "İlk yarı farklı bir maç, ikinci yarı farklı bir maç oldu. Maçın ilk yarısına baktığımızda kendi kendimize yaptığımız basit hatayla gol yedik. Rakip çok fazla pozisyona girmezken ilk yarı yediğimiz bir gol oldu. Planımız bu değildi." dedi.

Hakemi de kararları nedeniyle eleştiren Erol Bulut ''Hakem nasıl izledi bilmiyorum. Az önce izledim, Net penaltı, Veysel'in dizi Pelkas'ın dizine vuruyor. Sonra Pelkas'ın ayağı Veysel'in ayağına basıyor. Önce diz, sonra bileğe basma var. Birçok verilmeyen penaltı var. Fredy'nin Mesut'a yaptığı hareket kırmızı kart olmalıydı'' ifadelerini kullandı.

'Maçı da kaybedebilirdik'

Erol Bulut sözlerini "İkinci yarı daha da farklı bir maç oldu. Daha hücum ağırlıklı, baskılı oynamaya çalıştık. Beraberliği yakaladık. Öne de geçebilirdik. Pozisyonlar bulduk. Ancak, maçı da kaybedebilirdik. Rakibimiz de 1-2 pozisyona girdi." ifadeleriyle sürdürdü.

Galibiyet serisi yakalamaları gerektiğini vurgulayan Bulut, "13 maç kaldı. Giderek daralıyor. Rakip de puan kaybetmişti. Önümüzdeki haftalar bu hataların üzerinde çalışıp yapmamamız gerekiyor." şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum