Darmian'a vize çıkmadı

Manchester United’tan ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu olan Matteo Darmian’dan yeni haber geldi.

Darmian'a vize çıkmadı
18 Temmuz 2017 - 11:21

Mourinho’nun aslında göndermek istemediği defans oyuncusu, kendisine yeterli bonservis veren yeni bir kulüp bulamadı ve İtalyan yıldız takımda kaldı. Portekizli teknik adam Matteo Darmian'ı son iki hazırlık maçında oynattı.

18 MİLYON ÇIKMADI

Geçen sezon gösterdiği performans ile Manchester United kariyerinin sonuna geldiği düşünülen Darmian, takımdan ayrılmayacak.

Roma ve Inter’in ilgilendiği iddia edilen futbolcunun piyasasını 18 milyon Paund olarak belirleyen United yönetimi, takımda kalmak isteyen oyuncu konusunda ayak diretmedi ve 27 yaşındaki İtalyan futbolcu takımda kaldı.

TEK İHTİMAL INTER

Matteo Darmian’ın takımdan ayrılması artık neredeyse imkansız hale gelse de, oyuncunun İngiltere’den ayrılmasının tek yolu Inter gibi gözüküyor. Inter’den Ivan Perisic’i kadrosuna dahil etmek isteyen United, eğer İtayanların 45 milyon Euro’luk bonservis isteğini düşürmek için Darmian’ı masaya koyarsa, futbolcunun yeni adresi Milano olabilir.

2105;16 sezonunda Torino'dan transfer edilen Matteo Darmain geçtiğimiz sezon Manu formasıyla 29 maçta forma giymiş ve 1 asistlik katkı vermişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum