Daum o paylaşımları neden yapıyor?

Christoph Daum'un son zamanlarda Fenerbahçe maçlarından sonra yaptığı Türkiye paylaşımları dikkat çekiyordu. Alman teknik direktör, bu paylaşımları neden yaptığını açıkladı.

Daum o paylaşımları neden yapıyor?
08 Mart 2021 - 10:19
Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Christoph Daum, isminin son dönemde sarı lacivertli takımla anılmasına dair açıklamalarda bulundu.

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol isimli programa konuşan Alman futbol adamı, özellikle Fenerbahçe'nin puan kaybettiği maçlar sonrasında yaptığı İstanbul paylaşımlarına dair sorulan sorulara yanıt verdi.

"Türkiye'yle iyi ve güçlü ilişkilerim var. Orası benim ikinci evim. Bunun futbolla alakası yok. Bir takımla da alakası yok. Orada çok arkadaşım var, Benim adımın takımlarla anıldığını söylüyorlar. Bu da bana gurur veriyor. Ben bu paylaşımları hep yapıyorum ve bundan sonra da yapmaya devam edeceğim."

Christoph Daum, Fenerbahçe'yle 2003/2004 ve 2004/2005 sezonlarında şampiyon olmuş ancak 2005/2006 ve 2009/2010 sezonlarında ise şampiyonluğu son hafta maçlarıyla kaybetmişti. Kaçan şampiyonlukların ardından Alman teknik adamla yollar ayrılmıştı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum