Demba Ba'dan Gerrard ve Liverpool sözü; 'Büyük olay'

Kısa bir süre önce futbolu bıraktığını açıklayan Demba Ba, 2014'teki unutulmaz Liverpool - Chelsea maçında attığı gol hakkında konuştu.

Demba Ba'dan Gerrard ve Liverpool sözü; 'Büyük olay'
15 Ekim 2021 - 00:03 - Güncelleme: 15 Ekim 2021 - 00:40
2014 senesinde Liverpool şampiyonluğa doğru koşarken Chelsea maçında kaptan Steven Gerrard'ın ayağının kayması ve topu alan Demba Ba'nın attığı golle Liverpool'un şampiyonluk umutlarına indirdiği darbe hafızalardan kolay kolay çıkacak gibi değil. 

Futbol tarihine Gerrard'ın kayması olarak geçen tarihi maç hakkında Athletic'e konuşan Demba Ba, Liverpool için travmatik bir yere olan o anı değerlendirdi.

''Liverpool için travmatik bir durum''

Geçtiğimiz günlerde futbolculuk kariyerini sonlandıran Demba Ba, ''O golden birkaç yıl sonra bir hala konuşuluyordu. Ne kadar önemli bir olay olduğunu o zaman fark etmiştim. Hala konuşuluyor. Liverpool için travmatik bir durum. Biz onların şampiyonluk hayallerini bitirdiğimiz için zevk almadık, sadece maçı kazandığımız için mutlu olmuştuk. Biz sadece çıktık ve kendi maçımızı kazandık.'' sözlerini kullandı.

''Futbolun kendisi de hayat gibidir''

Steven Gerrard hakkında da konuşan Ba, ''Gerrard'ın hatası normaldi. Futbolda hatalar yaparsın, başkaları da bu hataları kullanır. Gerrard'ın yaptığı şey, futbolda büyük bir olaydı. Hayatın kendisi de futbola benzer. Hata yaparsın. Her hikaye mutlu sonla bitecek diye bir şey yok.'' şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum