Demba Ba sağlık kontrollerinden geçti

Beşiktaş'ın Çin kulübü Shanghai Shenhua'a sattığı Demba Ba, yeniden Beşiktaş forması giymek için gün sayıyor. Yıldız golcü Amerika Birleşik Devletleri'nde sağlık kontrolünden geçti.

Demba Ba sağlık kontrollerinden geçti
01 Eylül 2017 - 13:13

Beşiktaş'ın Çin kulübü Shanghai Shenhua'a sattığı Demba Ba, yeniden Beşiktaş forması giymek için gün sayıyor. Yıldız golcü Amerika Birleşik Devletleri'nde sağlık kontrolünden geçti. Deneyimli golcü, Shanghai Shenhua ile sözleşmesini fesih edecek. Fesih işlemlerinin ardından Beşiktaş'a imza atacak.

Beşiktaş yönetimi haber bekliyor

Afrikalı golcü, Çin kulübü ile sözleşmesini fesih eder etmez Beşiktaş'a imza atacak. Beşiktaş yönetimi, bonservisi elinde gelmesini istediği golcü oyuncuyu bonservisi ile alacak. Beşiktaş Sağlık Heyeti gerekli incelemeleri yaparken, Senegalli futbolcunun ayağında herhangi bir problem olmadığı konusunda hemfikir oldu.


Beşiktaş ile harika bir sezon geçiren ama şampiyonluk yaşayamadan Çin'in Shanghai Shenhua kulübüne satılan Senegalli golcü, geçen sezon ayağı kırık olmasına rağmen kiralandı. Beşiktaş'ta oyuna katkısı olmasa da, takım ortamına katkısı ile dikkat çekmişti. Negredo ve Cenk Tosun ile forma yarışına girmeye hazırlanan Demba Ba, karşısında güçlü rakipler bulacak.

Beşiktaş'a ilk geldiğinde güven duyulmayan bir Cenk Tosun ile yarışıyordu. Ancak Demba Ba'nın karşısında bu defa güven veren bir Cenk Tosun olacak. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum