Dembele Barça'ya yakın

Neymar’ı PSG’ye 222 milyon Euro’ya kaptıran Barcelona, Brezilyalı yıldızın yerini doldurma çalışmalarına başladı.

Dembele Barça'ya yakın
07 Ağustos 2017 - 13:02

Katalan ekibinin, Borussia Dortmund’un ‘harika çocuğu’ Ousmane Dembele’nin transferi konusunda çok önemli bir mesafe katetti.

BİTTİ GİBİ

Neymar’ı PSG’ye kaptıran Barcelona’nın, Brezilyalı yıldızın yerini doldurma çalışmalarına hemen başladığı iddia edildi. Fransa’nın en güçlü gazetelerinden L’Equipe’te çıkan habere göre Katalan ekibi, Dembele için oyuncunun kulübü Dortmund ile anlaştı. Haberde yıldız futbolcu için ne kadar bonservis verileceği net bir biçimde belirtilmezken, miktarın 100 milyon Euro civarında olduğu çne sürüldü. Ousmane Dembele’nin, birkaç gün içinde İspanya’ya gitmesi bekleniyor.

“ENDİŞELİ DEĞİLİM”

Ancak bu iddialara rağmen Borussia Dortmund Teknik Direktörü Peter Bosz, oyuncusunu kaybetmeyeceğine inanıyor. Barcelona’nın Neymar’ın yerini ilerde rahatlıkla doldurabileceğini düşünen Bosz, Dembele konusunda endişeli olmadığını açıkladı. Oyuncusunun Barcelona’ya transferini düşünse geceleri uyuyamayacağının altını çizen teknik adam, genç yıldızın takımda kalacağını öne sürdü.

Geçtiğimiz sezon Rennes'den Dortmund'a transfer olan 20 yaşındaki Fransız yıldız sezonu 49 resmi maçta 10 gol, 19 asistlik performansla tamamlamıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum