Denayer'den isyan bayrağı

Geçen sezon başında Galatasaray’a gelmek istemesine rağmen Cimbom’a gönderilmeyen Jason Denayer, yine benzer bir sorun yaşıyor.

Denayer'den isyan bayrağı
12 Temmuz 2017 - 12:41

Galatasaray’a gidişi City teknik direktörü Guardiola tarafından engellenen Denayer, bu seferde Lyon’a gönderilmemesinden dolayı isyan etti.

SERT KONUŞTU

Galatasaray’ın eski futbolcusu Jason Denayer, Manchester City’e isyan etti. Geçen sezon da istendiği yere yollanmayan Denayer, benzer bir sorun yaşayınca isyan etti. Fransa’dan Lyon ile anlaşan Denayer, “City’nin beni kiralık göndermek istemesini anlıyorum. Lyon ile anlaştım ancak onlar beni Girona’ya kiralamak istediler. Girona küçük bir şehir ve kulüp, benim kariyerimde aradığım şey bu değil” diyerek gemileri yaktı.

AYNI VAKA

Jason Denayer, kulübü tarafından 2014-2015 sezonunda Galatasaray’a kiralanmıştı. İstanbul’u çok seven Denayer, geçtiğimiz sezonu da Galatasaray’da geçirmek istemiş, ancak takımın patronu Pep Guardiola tarafından izin alamamıştı. City’nin son dakikada Galatasaray’a göndermek istemediği Denayer, geçtiğimiz sezonu Premier Lig ekiplerinden Sunderland’te geçirmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum