Denizli, Beşiktaş'a ilaç oldu!

Beşiktaş, Süper Lig'in 28. haftasında Denizlispor'u deplasmanda 5-1 mağlup etti ve koronavirüs arasından sonra ilk galibiyetini aldı.

Denizli, Beşiktaş'a ilaç oldu!
20 Haziran 2020 - 20:48 - Güncelleme: 20 Haziran 2020 - 23:22

Beşiktaş, Süper Lig'in 28. haftasında Bülent Uygun'un çalıştırdığı Denizlispor ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlıların ilk yarısında zorlandığı mücadeleyi 5-1'lik skorla kazandı.

Maça hızlı başlayan Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 10. dakikada Burak Yılmaz, 61. dakikada Gökhan Gönül, 67. dakikada Kevin N'Koudou, 75. dakikada Adem Ljajic ve 78. dakikda Diaby kaydetti. Denizlispor'un tek golü ise 53. dakikada Estupinan'dan geldi.

Ersin ve Rıdvan dikkat çekti

Beşiktaş'ta Loris Karius ayrılığı sonrası formayı alan Ersin Destanoğlu, Denizlispor karşısında gösterdiği performansla beğeni topladı. Caner Erkin'in yerine tercih edilen 19 yaşındaki Rıdvan Yılmaz da gelecek adına umut verdi.

Maç öncesi havai fişek gösterisi

Denizlispor ile Beşiktaş maçının başında stadyum dışında dakikalar havai fişek atıldı. Mete Kalkavan bir süre gösterinin bitmesini bekledi ancak daha sonra maçı başlatmak zorunda kaldı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında da gösterinin devam etmesi sonrasında Mete Kalkavan oyunu durdurdu.

Deplasman golcüsü: Burak Yılmaz

Beşiktaş'ı öne geçiren golü kaydeden Burak Yılmaz, takımının deplasmanda attığı son 11 golün 5'ine imza attı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum