Denizlispor - Beşiktaş maçında gözler onda!

Süper Lig'de Denizlispor ile Beşiktaş, karşı karşıya geliyor. Denizli'de oynanacak maç öncesi iki takımdan da öne çıkan futbolcuları değerlendirdik.

Denizlispor - Beşiktaş maçında gözler onda!
20 Haziran 2020 - 10:00 - Güncelleme: 20 Haziran 2020 - 12:26

Pandemi sonrası çıktıkları ilk maçta yenilen iki takım Denizlispor ve Beşiktaş, Denizli'de kozlarını paylaşıyor. Antalyaspor yenilgisiyle hedefinden uzaklaşan Beşiktaş, galibiyet serisi başlatmak için Denizli'de kazanmak istiyor. Denizlispor ise ateş hattından uzaklaşmak istiyor. Karşılaşmada anahtar rolü üstlenecek kişiler ise şöyle...

Beşiktaş'ta Denizlispor maçı öncesi öne çıkan ismi Adem Ljajic olarak belirledik. Sırp futbolcu, bu sezon taraftarların beklentisini karşılamaktan biraz uzak. Hatta formasını Boateng'e kaptırmış durumda.

Formayı geri alacağı maç mı?

Geçen hafta oyuna girip iyi bir oyun ortaya koymuştu. Bu maçta da Boateng'in sakatlık nedeniyle oynaması beklenmiyor. Adem Ljajic'in formasını geri alacağı maç bu maç olabilir! 

Ljajic'in olmadığı maçlarda Beşiktaş'ın ataklarında sıkıntı yaşadığını da gördük. Burak Yılmaz ile uyumu, siyah beyazlılara aradığı golü getirebilir. Beşiktaş'ta performansı en merakla beklenen futbolcu Ljajic olacaktır.

Rodallega, Beşiktaş'ı seviyor!

Denizlispor'da ise Hugo Rodallega ismini ön plana çıkartıyoruz. Kolombiyalı forvetin büyük maçları sevdiğini biliyoruz. Bu tarz maçlara daha farklı hazırlanıyor. Özellikle Beşiktaş'a karşı neredeyse her maçta golü var. Gerek Trabzonspor gerekse Denizlispor'da bunu hep yaptı. Beşiktaş'ı seviyor...

Denizlispor'un bu maçta alacağı 1 puan bile onları rahatlatacaktır. Bunun için de Rodallega'nın performansına ihtiyaçları var. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum