Denizlispor'dan Sneijder açıklaması

Denizlispor Teknik Direktörü Bülent Uygun, daha önce Katar'da birlikte çalıştığı Wesley Sneijder için sürpriz ifadeler kullandı.

Denizlispor'dan Sneijder açıklaması
10 Haziran 2020 - 11:10

Denizlispor sürpriz bir hamle gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Yeşil- Siyahlılar’da teknik direktör Bülent Uygun, geçen sezon faal futbolculuk kariyerini sonlandıran Galatasaray’ın eski yıldızı Wesley Sneijder’e teknik ekipte yer verebileceğini açıkladı.

Uygun, Katar Ligi ekiplerinden Al Gharafa’da birlikte çalıştığı eski öğrencisi Sneijder’in antrenörlük eğitimi aldığını ifade ederek, “Sneijder geleceğiyle ilgili net bir karar vermedi. Kendisi iyi bir Galatasaraylı ve orada çok seviliyor. Galatasaray çağırırsa oraya koşa koşa gider. İleri dönemlerde eski takımları Real Madrid ve Inter’de teknik direktör olarak çalışmak gibi bir hedefi var. Antrenörlük için istekli. Eğitimlerine devam ediyor. Katar’da birlikte çalıştık. Ona ekibimde her zaman yer var. Bu konuyla ilgili Sneijder’le görüşüyoruz. O’na, ’Ne zaman istersen, gelebilirsin' diyorum" ifadelerini kullandı.

Bülent Uygun ve Wesley Sneijder Katar ekiplerinden Al Gharafa'da bir dönem birlikte çalışmıştı. Wesley Sneijder, Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra önce Fransız temsilcisi Nice, daha sonra Al Gharafa'ya transfer olmuştu. Hollandalı yıldız geçtiğimiz yaz aktif futbol hayatını sonlandırdığını açıkladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum