Denizlispor - Fenerbahçe muhtemel 11'ler

Fenerbahçe, Süper Lig'de 2020-2021 sezonun 11. haftasında Denizlispor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Denizlispor - Fenerbahçe muhtemel 11'ler
06 Aralık 2020 - 01:25 - Güncelleme: 06 Aralık 2020 - 03:26
Süper Lig'de 2020-2021 sezonunun 11. haftasında Denizlispor ile Fenerbahçe kozlarını paylaşacak.

Denizli Atatürk Stadyumu'nda saat 19:00'da oynanacak karşılaşmayı Ali Palabıyık yönetecek. Mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Denizlispor: Pantilimon, Bergdich, Oğuz, Mustafa, Özer, Sacko, Murawski, Bakalorz, Sagal, Aissati, Rodallega

Fenerbahçe: Altay, Gökhan, Serdar, Tisserand, Caner, Sosa, Ozan, Pelkas, Mert Hakan, Ferdi, Cisse

Eksikler

Denizlispor: Özgür Çek, Sakıb Aytaç

Fenerbahçe: Harun Tekin, Nazım, Lemos, Perotti, Samatta, Gustavo

Takımların son durumu

Son 4 karşılaşmada yalnızca 1 puan toplayabilen Denizlispor, tek galibiyetini de 5. haftada Gençlerbirliği deplasmanında aldı. Ancak Prosinecki ile yolların ayrılmasının ardından Başakşehir karşısında sürpriz bir tepki veren Ege ekibi, sarı-lacivertlilerin karşısında 3-0'lık skordan geri dönülmüş bir maçın moraliyle çıkacak.

Derbi mesajı yerine iletildi mi?

Süper Lig'de ilk 7 haftada mağlubiyet almayan Fenerbahçe, son hafta Kadıköy'de Konyaspor'a mağlup oldu. Sarı-lacivertlilerde 2-0'lık yenilgiden daha çok ortaya konan oyun ve tepkisizlik eleştirildi. Ancak Fenerbahçe, milli ara dönüşünde adeta gövde gösterisi yaptı. Gençlerbirliği maçını 5-1 kazanan sarı-lacivertliler, zirve takibini sürdürdü. Kupada da Sivas Belediye'yi farklı geçen Fenerbahçe, favori olarak gösterildiği derbi maçında ciddi yara aldı. Tam 15 yıl sonra evinde Beşiktaş'a kaybeden sarı-lacivertlilerin, oyun olarak da halen birçok şeyi oturtamadığı tekrar gözler önüne serildi. Peki Erol Bulut gerekli mesajları aldı mı?

Fenerbahçe 8-0 önde

Fenerbahçe ile Denizlispor arasında oynanan son 10 maçın 2'si berabere biterken 8 karşılaşmayı sarı-lacivertliler kazandı. Ege ekibi ise sahadan galibiyetle ayrılamadı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum