Derbi öncesi barış çağrısı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bu akşam oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi "Fair Play" çağrısı yaptı.

Derbi öncesi barış çağrısı
02 Kasım 2018 - 15:15

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bu akşam oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi, "Ezeli rekabet ve ebedi dostluğa gölge düşürmeyecek bir derbi olmasını temenni ediyorum. Rekabet, centilmenlik, dostluk dolu bir müsabaka olmasını diliyorum. İnşallah iyi oynayan kazansın ama neticede kazanan dostluk olsun, birlik ve beraberlik olsun." açıklamasında bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 11. Haftası'nda bu akşam saat 21.00'de Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak mücadelenin, ezeli rekabet ve ebedi dostluğa yakışır bir şekilde geçmesi temennisinde bulunan Bakan Kasapoğlu, Türkiye'nin iki güzide kulübünün mücadelesini "Kıtalararası derbi" olarak söylemledi.

İki takımın gelecek hafta Avrupa Kupaları'nda maçları olduğunu hatırlatan Bakan Kasapoğlu, "Malum iki takımımız Avrupa Kupaları'nda önümüzdeki hafta ülkemizi temsil edecekler. İnşallah her iki takımımız oyuncuları, sakatlık olmadan, kazasız bir maç geçirirler ve önümüzdeki hafta ülkemizi başarıyla temsil ederler. Her iki takımımıza da başarılar temenni ediyorum." yorumunu yaptı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum